ΤΟ ΧΑΝΙΑ B.C. ΣΤΟ ΟΑΚΑ!

Στην φιλοξενία της ΑΕΚ συμπεριλαμβανόταν και δωρεάν είσοδος της αποστολής του ΧΑΝΙΑ B.C. στο ΟΑΚΑ προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα του πρωταθλήματος της Α1 ΑΕΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ που διεξήχθη το Σάββατο στις 19.00 μ.μ..
Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι έγινε συνάντηση αντιπροσωπείας της διοίκησης του ΧΑΝΙΑ B.C. που αποτελείτο από τον πρόεδρο Στέργιο Κοπτερίδη, τον αντιπρόεδρο Γιώργο Μπατζακάκη, τον γενικό αρχηγό Γιώργο Μυλωνάκη και τον έφορο του τμήματος Στράτο Ναισίδη με τον μεγαλομέτοχο και πρόεδρο της ΑΕΚ Μάκη Αγγελόπουλο, τον τεχνικό δ/ντή Ντράκαν Σάκοτα και τον γενικό δ/ντη των τμημάτων υποδομής & δ/ντη επικοινωνίας & ΜΜΕ Γεώργιο Νικολάου.
Η αντιπροσωπεία του ΧΑΝΙΑ B.C. δώρισε και στους τρεις από ένα παραδοσιακό κρητικό μαχαίρι που στην λεπίδα τους ήταν χαραγμένη από μία μαντινάδα με πολύ νόημα…
Ο πρόεδρος Στέργιος Κοπτερίδης αφού ευχαρίστησε τον Μάκη Αγγελόπουλο για την φιλοξενία που προσέφερε στο ΧΑΝΙΑ B.C. προσκάλεσε όλους τους διοικούντες της βασίλισσας στα Χανιά, προκειμένου να ανταποδώσει την φιλοξενία, υποσχόμενος ότι θα βιώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τι σημαίνει κρητική φιλοξενία!

About the author: Chania Bc