Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ ΤΟ ΧΑΝΙΑ B.C.

Στο πλαίσιο μίας επικείμενης μελλοντικής συνεργασίας από την οποία το μόνο σίγουρο είναι ότι μόνο θετικά αποτελέσματα μπορούν να προκύψουν και για τις δύο ομάδες η ΑΕΚ φιλοξένησε το ΧΑΝΙΑ B.C.
Βάσει λοιπόν αυτού του πλαισίου το Σάββατο το μεσημέρι στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι διεξήχθη φιλικός αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων σε επίπεδο παμπαίδων.
Πριν την έναρξη του αγώνα ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Στέργιος Κοπτερίδης & Γιώργος Μπατζακάκης χάρισαν στον δ/ντή των τμημάτων υποδομής της ΑΕΚ Νίκο Μανώλα και στον προπονητή των ακαδημιών Νάκη Μουρατίδη από ένα παραδοσιακό κρητικό μαχαίρι με χαραγμένη στην λεπίδα την σχετική μαντινάδα.
Από μέρους της ΑΕΚ ο δ/ντης των τμημάτων υποδομής παρέδωσε στους εκπροσώπους του XANIA B.C. το λάβαρο της ομάδας και ένα dvd με την ταινία του 1968.
Ο πρόεδρος Στέργιος Κοπτερίδης δήλωσε: “ Εκ μέρους του Δ.Σ. του συλλόγου μας αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω την διοίκηση της ΑΕΚ για την άψογη φιλοξενία που μας προσέφερε απλόχερα.
Επίσης ευχαριστώ τις ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ για την σημαντική τους βοήθεια που είχε ως αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί αυτή η αποστολή.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι μόνο θετικές εμπειρίες και σημαντικές γνώσεις θα αποκομίσουν τα παιδιά μας απ’αυτό το ταξίδι.»

About the author: Chania Bc