Χριστούγεννα με την …βασίλισσα!

Με την σύμφωνη γνώμη των γονιών και με την σημαντική βοήθεια των Μινωικών γραμμών η παιδική ομάδα μας θα ταξιδέψει τις μέρες των Χριστουγέννων στην Αθήνα.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει φιλικό αγώνα με την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΚ, επίσκεψη και ξενάγηση στο καλλιμάρμαρο και παρακολούθηση αγώνα Α1 στο ΟΑΚΑ μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ -ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ. Σημεωτέον ότι η ομάδα μας τυγχάνει φιλοξενούμενη της διοίκησης της κατόχου του ευρωπαϊκού κυπέλλου που το έφερε και πάλι στην Ελλάδα έπειτα από 50 χρόνια!
Ο πρόεδρος Στέργιος Κοπτερίδης δήλωσε:»Eπισκεφθήκαμε πρόσφατα με τον τεχνικό μας δ/ντη Γιάννη Θεολογίτη τα γραφεία της ΚΑΕ ΑΕΚ στο Νέο Ηράκλειο και συναντηθήκαμε με τον γενικό δ/ντη των τμημάτων υποδομής και δ/ντη επικοινωνίας & ΜΜΕ κο Γεώργιο Νικολάου καθώς επίσης και με τους συνεργάτες του τον κο Νίκο Μανώλα δ/ντη των τμημάτων υποδομών και τον προπονητή των ακαδημιών κο Νάκη Μουρατίδη. Η συνάντηση που διήρκεσε τρεις ώρες ήταν αρκετά εποικοδομητική και για τις δύο πλευρές. Ανταλλάχθηκαν διάφορες απόψεις που έχουν να κάνουν με μία μελλοντική στενή και διαχρονική συνεργασία που και οι δύο ομάδες είναι σίγουρο ότι θα βγουν κερδισμένες.
Το πρώτο βήμα έγινε…θα είναι μεγάλη τιμή για τον σύλλογο μας αυτή η συνεργασία μελλοντικά να ευδοκιμήσει και να γίνουν πράξη όλα όσα συζητήθηκαν.
Ευχαριστούμε την διοίκηση της ΑΕΚ για την ανταπόκρισή της καθώς επίσης και τις ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ που βοηθούν σημαντικά τα παιδιά μας να αποκτήσουν σημαντικές εμπειρίες παίζοντας αντίπαλοι με μεγάλες και ιστορικές ομάδες του κέντρου!»

Στην φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά :
Nίκος Μανώλας (δ/ντης τμημάτων υποδομής AEK B.C.), Nάκης Μουρατίδης (προπονhτής ακαδημιών AEK B.C.) Γιώργος Νικολάου (γενικός δ/ντης των τμημάτων υποδομής & δ/ντης επικοινωνίας & ΜΜΕ της ΚΑΕ ΑΕΚ)
Στέργιος Κοπτερίδης (πρόεδρος CHANIA B.C.)

About the author: Chania Bc