ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

Σήμερα το πρωί με πρωτοβουλία της διοίκησης και με την αρωγή και την άριστη συνεργασία του δ/ντή του γυμνασίου της Χρυσοπηγής κου Χατούπη, εθελοντές γονείς του συλλόγου υπό την καθοδήγηση του δ/ντη άδειασαν τους χώρους των αποδυτηρίων του κλειστού γυμναστηρίου του σχολείου, που εδώ και πολλά πολλά χρόνια τους χρησιμοποιούσαν ως αποθηκευτικό χώρο και όχι βέβαια για τον σκοπό που είχαν κατασκευαστεί. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα αυτοί οι χώροι να έχουν εξελιχθεί ως εστίες μικροβίων και ίσως μελλοντικά και μόλυνσης. Βρέθηκαν πολλές οθόνες κομπιούτερ, προτζέκτορες, φωτοτυπικά μηχανήματα, τηλεοράσεις, πληκτρολόγια, παλιά τραπέζια, διαλυμένα θρανία & καρέκλες και …ένας ηλιακός θερμοσίφωνας !
Όλα αυτά τα υλικά καταγράφηκαν ένα-ένα προκειμένου να συνταχθεί πρωτόκολλο καταστροφής όπως προβλέπεται και να πεταχτούν στην ανακύκλωση
Όλος αυτός ο όγκος ήταν αρκετά μεγάλος και η μεταφορά του αρκετά επίπονη. Όμως το αποτέλεσμα μας δικαιώνει και αφού οι συγκεκριμένοι χώροι καθαριστούν και απολυμανθούν από τα συνεργεία του δήμου, θα παραδοθούν προς χρήση τις προσεχείς μέρες, κατά πρώτον στα παιδιά του γυμνασίου και κατά δεύτερον στους αθλητικούς συλλόγους της πόλης μας που χρησιμοποιούν το γυμναστήριο τις απογευματινές ώρες.
Ο πρόεδρος Στέργιος Κοπτερίδης δήλωσε: » Θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω τον δ/ντη του γυμνασίου κον Χατούπη για την συνεργασία του και την αμέριστη συμπαράστασή του, όλους τους εθελοντές γονείς του συλλόγου μας και βέβαια τους εφόρους των τμημάτων μας Μυλωνάκη Γιώργο, Ναισίδη Στράτο καθώς και τον φροντιστή μας Παγώνη Νίκο. Οι σύλλογοι εφ’όσον καταλάβουν ότι πρέπει να λειτουργούν …συλλογικά μπορούν να καταφέρουν μικρά …θαύματα σε όλους τους τομείς που αφορούν την τοπική μας κοινωνία!»

About the author: Chania Bc