ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ 05/05/18 ΧΑΝΙΑ B.C. – ΟΑΧ 2000 52-19

Ζευγάρωσε τις νίκες της η ομάδα των παμπαίδων του ΧΑΝΙΑ B.C. αφού επικράτησε άνετα επί του ΟΑΧ 2000. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής στο παρκέ γι’ αυτό δόθηκε η δυνατότητα στην κόουτς Γιαννιουδάκη να χρησιμοποιήσει αρκετούς παίκτες μικρότερης ηλικίας (τμήμα μίνι), στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του παιχνιδιού, τηρώντας παράλληλα στο ακέραιο το fair play.
Στο τέλος του αγώνα οι παίκτες του ΧΑΝΙΑ B.C. αφιέρωσαν την νίκη στην κόουτς λόγω της ονομαστικής της εορτής και κάνοντας την έκπληξη στον καθιερωμένο χαιρετισμό στο κέντρο του γηπέδου, αντί για το συνηθισμένο σύνθημα, φώναξαν όλοι μαζί «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ COACH!”
Ο πρόεδρος Στέργιος Κοπτερίδης δήλωσε: “ Σήμερα το Ελληνικό μπάσκετ γιορτάζει την πρόκριση της ΑΕΚ στον τελικό του ευρωπαϊκού κυπέλλου και της ευχόμαστε καλή επιτυχία την Κυριακή το βράδυ, στο ΧΑΝΙΑ B.C. γιορτάζει η head coach Ρένα Γιαννιουδάκη καθώς επίσης το τμήμα παμπαίδων γιορτάζει την δεύτερη νίκη του.
Θέλω να δώσω εκ μέρους του Δ.Σ. τις θερμότερες ευχές στην coach και ταυτόχρονα πολλά συγχαρητήρια για την τήρηση στο ακέραιο του fair play απέναντι σε έναν πιο αδύναμο αντίπαλο. Κάτι που δεν εφαρμόζεται από κάποιους άλλους συλλόγους… Είναι πολύ σημαντικό για εμάς, διότι συμβαδίζει απόλυτα με την φιλοσοφία που μεταδίδουμε σε καθημερινή βάση στους αθλητές μας και σε όλους μας τους συνεργάτες.
Όσο αφορά το παιχνίδι σήμερα η ομάδα στο μεγαλύτερο διάστημα έδειξε πολύ θετικά σημάδια βελτίωσης και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι σκόραραν 8 από τους 14 παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν συνολικά. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά!»
ΤΑ ΠΕΝΤΑΛΕΠΤΑ
17-02, 09-04 (26-06 ΣΚΟΡ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ), 08-09, 18-04 (52-19 ΤΕΛΙΚΟ)

ΧΑΝΙΑ B.C.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΓΙΑΝΝΙΟΥΔΑΚΗ ΡΕΝΑ
ΚΑΣΑΠΑΚΗΣ Φ., ΒΕΡΒΑΝΤΙΔΗΣ Ζ.8, ΖΕΡΒΑΣ Π. 3 (1), ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Α. 1, ΜΑΡΤΣΑΚΗΣ Ε. 4, ΜΑΥΡΕΔΑΚΗΣ Η., ΜΠΑΡΜΠΑΚΑΤΖΕ Ι. 2, ΝΑΙΣΙΔΗΣ Α. 3, ΠΕΡΡΑΚΗΣ Ν., ΝΤΑΜΟΤΣΙΔΗΣ Σ., ΜΑΡΑΘΑΚΗΣ Σ.12, ΣΧΟΙΝΟΠΛΟΚΑΚΗΣ Π., ΚΟΝΤΕΚΑΚΗΣ Χ., ΜΑΛΑΝΔΡΑΚΗΣ Α. 19

ΟΑΧ 2000
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΚΑΖΑΝΤΖΗ Β.
ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Α. 4, ΤΣΙΤΣΙΡΙΔΗΣ Γ.,ΝΤΑΝΟΥΣΗ Φ., ΣΠΑΝΟΣ Ο., ΧΑΝΤΑΜΠΑΚΗΣ Ε. 9, ΕΥΘΥΜΑΚΗΣ Ι., ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Χ. 4, ΓΑΛΑΝΗΣ Ο., ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Ι. 2, ΣΦΥΡΑΚΗΣ Γ., ΝΙΚΗΦΟΡΑΚΗΣ Γ., ΧΡΥΣΑΦΑΚΗΣ Κ.

About the author: Chania Bc