Ο ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ CHANIA BASKETBALLCLUB ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ..ΠΑΡΩΔΙΑ!

Έγινε εχθές το βράδυ στο μέγαρο Πάνθεον στην έδρα της ΜΕΘΕΞΙΣ ΚοινΣΕΠ συνάντηση μεταξύ των μελών του Δ.Σ. , της επιστημονικής μας ομάδας, των προπονητών και των γονέων των αθλητών & αθλητριών του CHANIA B.C.
Ο πρόεδρος της ομάδας κος Στέργιος Κοπτερίδης σύστησε στους νέους γονείς των αθλητών μας τα μέλη που απαρτίζουν το διοικητικό συμβούλιο, την επιστημονική ομάδα των συνεργατών (Μυρσίνη Δρακάκη & Φωτεινή Σταματοπούλου που ασχολούνται με την ψυχολογική υποστήριξη των παιδιών, Λεωνίδα Φουντουλάκη τον φυσιοθεραπευτή , Μαρία Λαντζάκη την διαιτολόγο-διατροφολόγο) και τους προπονητές του συλλόγου.
Έπειτα από μία ενημερωτική συζήτηση & αρκετά ενδιαφέρουσα που είχε σχέση με τις δωρεάν παροχές και υπηρεσίες που προσφέρει απλόχερα ο σύλλογος προς τους αθλητές και τους γονείς τους η συζήτηση πέρασε στο κυρίως θέμα της συνάντησης που αφορούσε το χειμερινό πρόγραμμα προπονήσεων.
Οι γονείς αφού ενημερώθηκαν για τις διαθέσιμες ώρες που παραχωρεί ο Δήμος Χανίων που είναι μεταξύ 14.00μ.μ. & 15.00 μ.μ. το μεσημέρι… δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση στην κατάμεστη αίθουσα και πέρασε αρκετή ώρα ώσπου να πέσουν οι τόνοι.
Όταν κάποια στιγμή ηρέμησαν τα πνεύματα οι γονείς εξουσιοδότησαν εν λευκώ το Δ.Σ. του συλλόγου προκειμένου να προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου ο Δήμος Χανίων να προβεί σε κάποιες …διορθωτικές κινήσεις ώστε οι αθλητές και οι αθλήτριες του CHANIA B.C. να τύχουν ίσης μεταχείρισης με τα άλλα παιδιά των άλλων αθλητικών συλλόγων του Δήμου.
Παράλληλα ορίσθηκε και χρονική προθεσμία μέχρι και την Δευτέρα 26/09. Εφ’όσον δεν υπάρξει λύση θα γίνει νέα συνάντηση εντός της ερχόμενης εβδομάδας με τους γονείς με σκοπό να υπάρξει σχεδιασμός ενεργειών δημοσιοποίησης τους προβλήματος μέσω Μ.Μ.Ε.
που θα συνδυάζεται με πλήθος διαμαρτυριών και καταγγελιών.
Ο πρόεδρος του CHANIA B.C.στο τέλος της συνάντησης δήλωσε: “ελπίζω και εύχομαι από πλευράς Δήμου να επικρατήσει η λογική. Δεν μας ευχαριστεί ιδιαίτερα το γεγονός να ερχόμαστε σε αντιπαραθέσεις. Όμως εάν αναγκαστούμε θα το κάνουμε… Η αδικία είναι καταφανέστατη!»

About the author: Chania Bc