ΓΕΡΟ ΤΕΣΤ… ΕΝ ΟΨΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!

Στις 26 Φεβρουαρίου το τμήμα παμπαίδων μετέβη με πούλμαν στο Καμπάνι Ακρωτηρίου και έπαιξε τον δεύτερο φιλικό αγώνα προετοιμασίας με την αντίστοιχη ομάδα του Α.Ο.Ακρωτηρίου.
Αυτοί οι φιλικοί αποτελούν μέρος του πλάνου προετοιμασίας που έχει οργανώσει το προπονητικό team του συλλόγου. Σε τέτοιες περιπτώσεις το αποτέλεσμα δεν παίζει κάποιο σημαντικό ρόλο όμως κατά γενική ομολογία τα παιδιά πήγαν πάρα πολύ καλά παίζοντας με έναν ιδιαίτερα δυνατό αντίπαλο.
Ο πρόεδρος του συλλόγου Κοπτερίδης Στέργιος δήλωσε:
«Αυτοί οι αγώνες και τα αντίστοιχα επίσημα παιχνίδια πρωταθλήματος των μικρών ηλικιών, διοργανώνονται από τις ενώσεις με σκοπό τα παιδιά να μάθουν την εφαρμογή των κανονισμών και πως να κινούνται σωστά εντός του αγωνιστικού χώρου. Αυτό σημαίνει ότι έχουν καθαρά εκπαιδευτικό χαρακτήρα.
Συνεχίζουμε λοιπόν να δουλεύουμε εφαρμόζοντας το μελλοντικό μας πλάνο. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον πρόεδρο,την διοίκηση και τους προπονητές του Α.Ο. Ακρωτηρίου για την άψογη φιλοξενία που μας προσέφεραν και τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία και ευόδωση όλων των στόχων τους.»

 

About the author: Chania Bc